zondag 1 december 2013

Kell's Kitchen test Rosti Mepal + Winactie

Ik denk dat in bijna elk huishouden in Nederland wel iets van Rosti Mepal te vinden is, of het nu een Modula bewaardoos is of zo'n coole Margrethe beslagkom in een van die kekke kleurtjes.
   Rosti Mepal heeft sinds kort een nieuwe webshop en om dat te vieren mocht ik twee producten testen én ik mag ook nog iets weggeven!


Het maalsteentje is een ideaal ding als je snel even wat spices wil fijnmalen: van peperkorrels tot korianderzaadjes. Het fijnmalen gaat gewoon met de hand, zo kun je heel handig zelf bepalen hoe fijn je de kruiden wilt hebben.


De knoflooksnijder van Rosti Mepal is echt een handig hebbeding voor in de keuken! Ik gebruik 'm regelmatig tijdens het koken; je doet een gepeld knoflookteentje in de knoflooksnijder, geeft een tik op het ding en de knoflook komt er zo in kleine staafjes uit. Ideaal! Doordat je de knoflook snijdt in plaats van perst, wordt de knoflooksmaak optimaal benut. Schoonmaken gaat heel makkelijk: spoel de knoflooksnijder af onder de kraan en gooi 'm daarna gewoon in de vaatwasser.


Wil jij kans maken op één van deze producten van Rosti Mepal? Laat me in een comment weten welk product je graag zou willen winnen en waarom. Volg Kell's Kitchen op Twitter en RT dit bericht voor 'n extra winkans.
   De Winactie sluit donderdag op 5 december om 17:00 uur. Op pakjesavond maak ik als een heuse hulpsinterklaas de winnaar bekend!

Ben je nog op zoek naar een leuk culi-cadeautje voor de feestdagen, neem dan zeker eens een kijkje in de nieuwe webshop van Rosti Mepal!

9 opmerkingen:

 1. Mij lijkt het maalsteentje heel erg handig!! Dus daar ga ik voor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor mijn moeder zou ik graag de knoflookhakker winnen.
  AJ

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Allebei reuze handig. Maar ik kies dan voor de knoflooksnijder. Knoflook gebruik ik vrijwel dagelijks, maar dan doorgaans in poedervorm. Terwijl de verse natuurlijk veel lekkerder en ook gezonder is. Maar ik ben vaak te lui / te moe om die te snijden. (Knoflookperser gebruik ik liever niet; heb gelezen dat dat gebruik daarvan de knoflook niet ten goede komt.) Dit ding is wel erg gebruiksvriendelijk zo te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou kiezen voor het maalsteentje. Ik merkte dat ik helemaal niet zo handig ben met m'n te kleine tjobek voor Indonesische kruidenpasta's ...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Voor de pijnlijke handen van mijn moeder zou de knoflookhakker
  een uitkomst zijn.
  Ik zou die graag voor haar winnen.
  AJ

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geregeld probeer ik met het 'maalbakje' van mijn staafmixer wat kruiden fijn te krijgen. Helaas niet altijd met een goed resultaat. Het maalsteentje zou hierbij uitkomst bieden. Erg handig bij het maken van kruidenmengsels voor een heerlijke curry of een boemboe.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De knoflookhakker lijkt me geweldig, nooit meer knoflook onder mn nagels of handen die naast de knoflook ruiken!

  BeantwoordenVerwijderen