donderdag 13 december 2012

Winactie: win een Kerstpakket!

FUN

Namens Tezet mag ik 3 zoete kerstpakketten weggeven aan mijn trouwe bloglezers!

Bij Tezet vind je leuke en unieke seizoens- en relatiegeschenken. Zo hebben ze naast kerstpakketten ook feestelijke pakketjes voor bijvoorbeeld Sinterklaas en Pasen. Neem zeker even een kijkje op de site van Tezet!

Wil je kans maken op zo'n lekker kerstpakket?
Laat dan onder dit bericht 'n reactie achter, met je naam en geldig e-mailadres, en vertel me wat jouw lievelingsdessert is met Kerst. Volg Kell's Kitchen op Twitter en RT dit bericht voor 'n extra winkans.
   Je kunt meedoen t/m zaterdag 15 december. De winnaars worden zondag 16 december op m'n blog en op Twitter bekendgemaakt en krijgen persoonlijk bericht. De kerstpakketten worden door Tezet verstuurd.

12 opmerkingen:

  1. Mijn favoriete gerecht is appel-kaneeltaart met een bolletje vanille ijs en een scheutje zelfgemaakte cranberry kerstlikeur!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jessica Westerneng13 december 2012 om 13:40

    Wij aten vorig jaar een heerlijke kerst triffle met onder andere custard en meringues er in, dat is zeker voor herhaling vatbaar dus waarschijnlijk wordt dat hem weer dit jaar!

    Groetjes Jessica
    jessicawesterneng@solcon.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vorig jaar had mijn jongste dochter een "grand desert" gemaakt dat absoluut voor herhaling vatbaar is.
    Chocolade brownie, vanille ijs, chocolade mouse, chocolader versiering en slagroom.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Op dit moment helemaal fan van zelfgemaakte appelmoes met gedroogde vruchten, maar een ijstaart met schuim zal ik ook niet snel laten staan... liefst zelfgemaakt!

    Groetjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mijn absolute favoriet qua desserts is Tiramisu. Ik maak Tiramisu wel vaker in de standaarduitvoering, maar met kerstmis doe ik altijd een beetje meer moeite. Met kerstmis voeg ik een extra laagje toe met vruchten: aardbeien en bessen in een laagje room gemengd met jam. Op top maak ik met een vormpje en poedersuiker sterretjes. Hmmm, ik krijg er nu alweer zin in als ik er aan denk, heerlijk!

    Priscilla
    priscillaaa--@hotmail.com
    twitter: PriscillaWess

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoeveel ik ook heb gegeten, er is bij mij altijd nog plek voor een stuk zelfgemaakte appelcrumble of bananencrumble. Dit is een heerlijk dessert, en gemaakt in een handomdraai! Groetjes, Mieke (mieke_deventer@hotmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ook dit jaar gaan we weer voor een makkelijk doe-het-zelf nagerecht :-) overheerlijke zelfgemaakte vanille-roomijs opgediend met een groot dienblad vol met kleine schaaltjes. Daarin zitten stukjes vers fruit, verschillende soorten chocolade, stukjes noot en zo verder. Allemaal dingetjes die lekker door ijs zijn. Zo kan je zelf kiezen wat je wilt. Kinderen zijn heel enthousiast hier over. Groetjes, Xandra (uiteigentuin@hotmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mijn favoriete dessert is een grote schaal vol vers gesneden fruit. Uiteraard sinaasappel, appel en banaan, maar ook met kiwi, ananas en druiven. Scheutje Grand Marnier er doorheen spatelen plus wat gehakte noten. heerlijk fris en luchtig toetje na al het geweld van calorierijke voor- en hoofdgerechten met Kerstmis!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Erg leuke actie, ik doe alleen niet mee. Wat heb jij een leuke blog, ik ben je meteen gaan volgen met bloglovin. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een geweldige winactie! Ik doe graag mee!

    Ik ben reuze benieuwd..!
    Liefs, Daphne
    (daphne-hop@hotmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen