Happy new year!!De crackers waren erg lekker!xx
@Xiomara: zo leuk dat je de lavash crackers hebt gemaakt en goed te horen dat ze lekker waren :-D Hoop dat je 'n gezellige Oudjaarsavond hebt gehad!
Hi,Happy New year, love!Kan ik verzoekjes indienen voor herhaalreceptjes in 2012? Mijn fav's (hartig en zoet) in 2011:http://inkellskitchen.blogspot.com/2011/06/cheddar-scones-met-gekarameliseerde-ui.htmlhttp://inkellskitchen.blogspot.com/2011/08/frambozen-cupcakes-met-cream-cheese.htmlyamm...
Natuurlijk, lieverd ;-) Deze scones en cupcakes − en nog meer lekkers − zal ik ook in 2012 nog weleens maken!
Thanks Kelly, it is a shame you can't get the magazine in the Netherlands but I'll be sure to post the recipe for those brownies when I make them :)
@Gem: yay ;-) I just love coconut brownies or blondies (like the congo bars I made a while ago)!
Beter laat dan nooit, jij ook een heel gelukkig 2012! Ik ben benieuwd naar de recepten die je dit jaar gaat plaatsen. Ik vond dat kaasplateau al erg leuk om te volgen :).
@Lisa: leuk, dank je wel :-D Ben ook zeker benieuwd wat jullie allemaal voor lekkers gaan maken in 2012!
Happy new year!!
BeantwoordenVerwijderenDe crackers waren erg lekker!
xx
@Xiomara: zo leuk dat je de lavash crackers hebt gemaakt en goed te horen dat ze lekker waren :-D Hoop dat je 'n gezellige Oudjaarsavond hebt gehad!
BeantwoordenVerwijderenHi,
BeantwoordenVerwijderenHappy New year, love!
Kan ik verzoekjes indienen voor herhaalreceptjes in 2012?
Mijn fav's (hartig en zoet) in 2011:
http://inkellskitchen.blogspot.com/2011/06/cheddar-scones-met-gekarameliseerde-ui.html
http://inkellskitchen.blogspot.com/2011/08/frambozen-cupcakes-met-cream-cheese.html
yamm...
Natuurlijk, lieverd ;-) Deze scones en cupcakes − en nog meer lekkers − zal ik ook in 2012 nog weleens maken!
BeantwoordenVerwijderenThanks Kelly, it is a shame you can't get the magazine in the Netherlands but I'll be sure to post the recipe for those brownies when I make them :)
BeantwoordenVerwijderen@Gem: yay ;-) I just love coconut brownies or blondies (like the congo bars I made a while ago)!
BeantwoordenVerwijderenBeter laat dan nooit, jij ook een heel gelukkig 2012! Ik ben benieuwd naar de recepten die je dit jaar gaat plaatsen. Ik vond dat kaasplateau al erg leuk om te volgen :).
BeantwoordenVerwijderen@Lisa: leuk, dank je wel :-D Ben ook zeker benieuwd wat jullie allemaal voor lekkers gaan maken in 2012!
BeantwoordenVerwijderen