zondag 28 april 2013

Wie jarig is trakteert: win een cadeaubon van Kookpunt!

YAY!! Kell's Kitchen bestaat alweer 2 jaar!

Om mijn Blog B-day met jullie te vieren mag ik namens Kookpunt een cadeaubon ter waarde van € 50,- weggeven!

Kookwalhalla
Kookpunt in Rotterdam is de grootste kookwinkel van Nederland en is een echt walhalla voor foodies. Naast culi-shoppen kun je hier ook demonstraties bijwonen en inspirerende kookworkshops volgen. Het is niet voor niets dat deze allround kookwinkel onlangs een GIA (Global Innovation Award speciaal voor unieke winkels met huishoudelijke artikelen) in de wacht sleepte!

De kookstudio van Kookpunt

Hebben!
Kookpunt is echt een winkel waar je je als foodie urenlang kunt vergapen aan alle potten en pannen... Wat dacht je van de mooie gietijzeren pannen van Le Creuset, de plaatstalen pannen van De Buyer of de pannensets van het Duitse merk Fissler. Ik gebruik al sinds mijn studententijd pannen van een − niet nader te noemen − bekend Nederlands warenhuis die inmiddels zo'n beetje uit elkaar vallen en zou echt eens moeten investeren in een paar goede pannen ;-)
   Verder vind je hier natuurlijk ook de coole keukenmachines van KitchenAid in de leukste kleuren (eyecandy!), de bekende foodprocessors van Magimix (wil ik!) of deze heavy duty planeetmengers voor de professionele keuken. Ook leuk: de populaire Big Green Egg. Ideaal voor het bbq-seizoen!

De bakafdeling van Kookpunt is een droom voor elke bakfanaat!

Als 'n kind zo blij :-)
Hebben kookwinkels nu ook zo'n enorme aantrekkingskracht op jou, wie weet kan ik je dan wel blij maken met een cadeaubon van Kookpunt!

Om kans te maken op deze cadeaubon hoef je me alleen maar te vertellen wat er bovenaan jouw culi-verlanglijstje staat!

Droom je al jaren van zo'n geweldige KitchenAid, een mooie braadpan van Le Creuset of wil je heel graag zo'n vlijmscherpe rasp van Microplane? Laat 't me weten!

• Laat onder dit bericht een reactie achter met je naam en geldig e-mailadres
• Voor een extra winkans: volg Kell's Kitchen op Twitter en RT dit bericht onder vermelding van @inKellsKitchen

Je kunt meedoen t/m zondag 12 mei. De winnaar wordt maandag 13 mei op m'n blog en op Twitter bekendgemaakt en krijgt persoonlijk bericht.








Woon je niet in de buurt van Rotterdam? No problem, Kookpunt heeft ook een webshop!

Foto's via Kookpunt op Pinterest

20 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd met je 2e Blogverjaardag!! Ga vooral nog lang door met al dat lekkers maken!! :)

    Ik doe graag mee met de win actie. Heb nog zoveel dingen 'nodig' in m'n keuken! haha. Maar ik twijfel tussen een slowjuicer of een mooie blender...keuzes, keuzes!

    Groetjes, Tessa

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Van harte gefeliciteert met je 2e verjaardag, leuk om dan iets weg te geven.

    Een vruchten/groentedroger staat al lang op mijn verlanglijstje of een hooimadam, moeilijk kiezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gefeliciteerd met alweer je 2e blogverjaardag. Ik hoop - net als alle lezers, denk ik - dat je nog heel lang doorgaat met ons te verrassen met spannende en speciale gerechten! Bovenaan mijn verlanglijstje staat een rookoventje; ben heel benieuwd hoe het is zelf vis, kaas of groenten te roken. :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. wel de regels goed lezen.... mijn e-mailadres is danielle [apenstaartje] urbanfoodie [punt] nl

      Verwijderen
  4. Gefeliciteerd! Op naar de 3 jaar!
    Tsja, mijn verlanglijst puilt uit! Diverse bakvormen, koekjesvormpjes, een nieuwe snijplank etc. etc. etc.!

    arjanne.boneschanscher (at) gmail (dot) com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Van harte met je Blog B-day! YAY!!!!
    Een goede (zelf vriesende room-)ijsmachine staat hoog op ons verlanglijstje, maar ook een le Creuset braadpan want de braadpan die ik nu heb was nog van mijn oma geweest.

    Ik heb je geretweet @danielle_1974 en ga heel hard duimen!!

    Liefs, Danielle
    danielle_noord@kpnmail.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Van harte gefeliciteerd met je blog!Je hebt er toch wel een taartje op gegeten?
    Een simpele maar goede (bol)zeef en allerlei bakproducten en een quichevorm want een taartvorm is daar toch niet zo handig voor!

    Liefs Evelien
    evelien_bijkerk@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Marina de Graaf29 april 2013 om 21:54

    Ik sta bekend als de stokbrood killer. Ik krijg het namelijk altijd voor elkaar om vers stokbrood compleet aan gort te snijden. Dus tegenwoordig word ik ver uit de buurt van stokbroden gehouden. Maar nu het zomerse weer voor de deur staat en dus ook de salades en BBQ's met stokbrood wil ik me toch gaan bewijzen. Ik denk namelijk dat mijn gebrek aan snijkunsten te wijten valt aan het feit dat ik geen goed scherp broodmes heb. Laat mij deze zomer de show stelen en omgedoopt worden tot de stokbrood Queen! :D

    marinadegraaf@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ohhhh!!! Goede wedstrijd Kell!! En gefeliciteerd met je blog, wat een mijlpaal!! Haha bovenaan mn verlanglijstje qua kookspullen? Ik heb die lijst expres een ander format gegeven,in tegenstelling tot de meeste lijstjes is mmijn kookverlanglijst niet onder elkaar geschreven maar NAAST ELKAAR. HIHIHI!! Dus wat zou ik graag nog willen? Een koperen (of koperkleurig) saucepannetje, wusthof messen (of betere, maar deze verzameling kan ik zelf enigszins uitbouwen financieel gezien), pizzasteen, heck!!! een tuin met stenen pizza oven graag (als ik dan toch bezig ben)..... uhmmm heul veul verschillende bakdingen, goh, ik kan nog zoveel meer bedenken, word echt hebberig hiervan! Hihi!! Fijnr queensday/to be kingsday!! X Jenn

    j_huizer@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Gefeliciteerd Kelly! Vooral zo doorgaan :) Bovenaan mijn verlanglijst? Een Slowjuicer! Maar je maakt me ook altijd blij met kookboeken en servies.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Bij mij staat op nummer 1 de KitchenAid! Ik zou er zo graag eentje willen hebben in een gave kleur. Ik kijk er altijd naar, maar heb nog steeds een handmixer haha. Gave winactie!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Van harte gefeliciteerd! Mooie mijlpaal! Twee jaar alweer ... De tijd vliegt! Ik hoop dat we nog lang van je leuke blog en lekkere recepten mogen genieten. Ik zou hel erg graag een opzetstuk voor de Kenwoodmachine willen hebben, nl. de Sapcentrifuge AT641
    Het lijkt me heerlijk om zelf lekker, verse sapjes te kunnen maken. Het liefst van groente en fruit uit eigen tuin. Laat die zomer maar komen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Heel hartelijk gefeliciteerd. We hopen natuurlijk nog op heel veel leuke blogberichten. Als ik zou winnen..... Ik werk op een school voor kinderen met een beperking. Binnenkort gaan we op kamp, het thema is dieren. Ik zou heel grasg allerlei leuke spulletjes willen kopen waarmee we met de leerlingen cupcakes zouden kunnen gaan versieren.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Gefeliciteerd namens Kookpunt, dat 'de beste' maar mag winnen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Er staan nog diverse dingen op mijn verlanglijst. Zucht. Ik zie hier aan de reacties dat mijn wensen aardig overeen komen... Nummer 1 is op dit moment een espresso-apparaat. Zo'n dure. ;o)

    sepia@home.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hoi Pauline,

    Van harte gefeliciteerd en wat een leuke actie!

    Op mijn verlanglijsteje staat o.a. een pastamachine. Ik twijfel alleen tussen een handmatige of een opzetstuk voor mijn Kenwood.

    Ik kijk al uit naar verse en lekkere pasta's en ravioli's!

    Ga vooral door met je leuke blo.

    Groetjes,

    Monique
    us(at)denreijer(dot)net

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Gefeliciteerd met je blogverjaardag!. Bovenaan mijn lijstje staat de pastaset voor de kitchen aid. Die vind ik te duur om zo maar te kopen, maar ik wil hem wel graag hebben. Maar ook bovenaan mijn lijstje staat een bezoek aan de winkel, want dat betekent dat ik gelijk naar het nieuwe huis van mijn zusje ga kijken. Die gaat er om te hoek wonen. Zou een leuke combi zijn natuurlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Gefeliciteerd! Ga zo door Kel! :)
    Als de nieuwe keuken er is, willen wij graag zo'n grote snijblok!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat goed 2 jaar alweer. Kookpunt is mijn favoriete winkel in Rotterdam. Kan er uren rondlopen heerlijk. Wat ik zou doen met een bon van €50,00? Naar de bakafdeling gaan en allemaal fijne silliconen bakvormen inslaan ze hebben daar zulke mooie. En we krijgen binnenkort een nieuw fornuis dus een extra goede reden om de bakvormen te testen dan.

    Fijne avond!

    Marieke
    gewoonmariekeblog@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Gefeliciteerd met je 2e 'blogoversary'! En wat een superleuke winactie :D
    Wat ik uit zou zoeken bij Kookpunt? Zo'n digitale thermometer, een citrusrasp, of een grote snijplank. Of een Le Creuset grillpan. Lastig kiezen! Ze hebben er zo veel..

    Marinka
    marinkab87[at]gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen