dinsdag 6 september 2011

Restaurant Week

Lekker uit eten voor 'n leuke prijs? Dat kan tijdens de eerstvolgende Restaurant Week van maandag 26 september t/m zondag 2 oktober.


Tijdens de Restaurant Week kun je bij 1.000 verschillende restaurants genieten van 'n 3-gangen diner voor € 27,50 of van 'n 4-gangen diner voor € 35,-. Lekker lunchen kan ook: voor 'n 3-gangen lunch betaal je € 22,50. Ook een aantal sterrenrestaurants, waaronder Calla's, Niven, Parkheuvel en De Zwethheul, doet mee (sterrenrestaurants vragen mogelijk een toeslag van € 10,- per ster).
   Reserveren kan vanaf woensdag 7 september om 10:00 uur. Weer er wel snel bij want populaire restaurants zijn binnen no time volgeboekt. Nu kun je vaak al met voorrang boeken; kijk gewoon even op Twitter of op de site van Libelle. Maar... sst, je hebt het niet van mij ;-)

3 opmerkingen:

 1. Leuk he? Ik heb ook een artikel klaar staan over de restaurant week :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wij hebebn ook Reastaurant week hier.Het is echt voordelig en kans voor ons gewoone mensen met beperkete budget de fijnste dingen te proeven:))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Pauline: grappig ;-)
  @Dzoli: de Restaurant Week is 'n leuke gelegenheid om eens "kennis te maken" met 'n nieuw restaurant. Laat me alleen vaak wel verleiden tot het bestellen van een extra tussengerecht (maken ze dan altijd net iets interessanter dan het voorgerecht uit het menu). En, vind 't ook altijd lekker om er bijpassende wijnen bij te drinken! Ben dus altijd wel iets duurder uit, maar als je uit eten gaat moet je er lekker van genieten toch!

  BeantwoordenVerwijderen