Taste of Amsterdam was wat mij betreft weer een daverend succes! Het mooie Amstelpark, het zonnetje, gezellige sfeer, leuke mensen, heerlijk eten en drinken! Wat wil je nog meer?
Grand Marnier Bubble
Julius Jaspers & Robert Kranenborg bereiden Poulet au vinaigre in het Kook Theater
Meneer Wateetons - Over worst, ELLE Eten Writer's Room
Betty Koster van L'amuse: de leukste kaasvrouw van Nederland met de lekkerste kazen!
Geitost, Noorse geitenkaas met de structuur van fudge
en de smaak van karamel en salmiak!
Desem Enzo
HelloFresh
Di Zabbia biologische limoncello: citroenen geplukt in Italië, gebotteld in Nederland
Bereiding van Hollands weidelam in de Grill Dome (Lute)
Hollands weidelam met asperges & bearnaisesaus (Lute)
Peter Scholte (Sucre) bereidt met stikstof het dessert We love chocolate
Lobster and foie in love (Sucre)
Peter Scholte (Sucre) bereidt met stikstof het dessert We love chocolate
Volgend jaar weer? JA!
Leuk was het he? Ik heb dat dessert ook gegeten, echt zooo lekker :)
BeantwoordenVerwijderenWas weer ontzettend leuk! Ik zat al helemaal vol, dus ik heb 't dessert niet op (niet verder vertellen hoor ;-)...), maar ik zag dat hij druk in de weer was met stikstof en wilde dat graag op de foto zetten.
Verwijderen