Happy Happy Birthday! For some reason google translate isn't translating for me today! but I can decipher that it sounds like you made a caramel and macadamia nut cheesecake, how delish! (My dutch must be improving - haha!) Hope you have a yummy treat filled day and the boyfriend spoils you lots!
Joh, lees nu pas dat je jarig was. Alsnog van harte! Wat een lekkere cheescake zeg, 't water loopt me in de mond als ik naar de foto kijk; ben benieuwd naar het recept!
Van harte gefeliciteerd! Ik ben benieuwd naar je recept, het lijkt me heerlijk! Mag ik je blogspot bij de links op mijn website zetten? (judith.janjaapvandijk.nl).
Alsnog gefeliciteerd! Al een tijdje volg ik je blog en dankzij jouw tip, hebben we een super leuke dag gehad bij de Rollende Keukens. Daar heb ik witte chocoladetaart gegeten met frambozen en pistachenootjes. En na een speurtocht heb ik (hoop ik) een soortgelijk recept gevonden die ik dit weekend ga proberen. Maar ik ben ook wel heel benieuwd naar deze cheesecake want hij ziet er heerlijk uit!
Thanks, Terry! Wat leuk om te horen; die witte chocoladetaart klinkt goed! Ik hoop dat je het boodschappenlijstje voor deze cheesecake via de mail inmiddels hebt ontvangen, het recept zelf komt als het goed is vrijdag online. Alvast veel plezier met bakken en geniet van de taart!
Happy birthday to you and many happy returns!
BeantwoordenVerwijderenBen ook benieuwd naar je foodblog venet thema.
Gereon van www.culidl.blogspot.com
Van harte Kelly. Ik herken de taart! Geniet ervan.
BeantwoordenVerwijderengroeten, Caroline
Dat dacht ik wel! ♥ Ottolenghi!
VerwijderenVan Harte Gefeiliciteerd!
BeantwoordenVerwijderenVan harte! Je taart ziet er stunning uit! Hele fijne verjaardag!
BeantwoordenVerwijderenGroetjes Pauline
Daar mag je zeker van genieten, zonder schuldgevoel! Van harte gefeliciteerd.
BeantwoordenVerwijderenYummy..!!! dat ziet er lekker uit, geniet ervan! xx
BeantwoordenVerwijderenVan harte!
BeantwoordenVerwijderenHappy Happy Birthday! For some reason google translate isn't translating for me today! but I can decipher that it sounds like you made a caramel and macadamia nut cheesecake, how delish! (My dutch must be improving - haha!) Hope you have a yummy treat filled day and the boyfriend spoils you lots!
BeantwoordenVerwijderenThanks for your sweet message, Gem! Your knowledge of the Dutch language is great indeed ;-)
VerwijderenJoh, lees nu pas dat je jarig was. Alsnog van harte! Wat een lekkere cheescake zeg, 't water loopt me in de mond als ik naar de foto kijk; ben benieuwd naar het recept!
BeantwoordenVerwijderenDank je wel, Yvon! De cheesecake is echt belachelijk lekker ;-)
VerwijderenIets te laat, maar van harte gefeliciteerd! Die taart komt uit Ottolenghi, he? Hij viel me ook meteen op, ziet er ont-zet-tend goed uit!
BeantwoordenVerwijderenGeeft niets hoor, dank je wel! Het is inderdaad een recept van Ottolenghi!
VerwijderenVan harte gefeliciteerd! Ik ben benieuwd naar je recept, het lijkt me heerlijk! Mag ik je blogspot bij de links op mijn website zetten? (judith.janjaapvandijk.nl).
BeantwoordenVerwijderenDank je wel, Judith! Ja hoor, dat mag zeker.
VerwijderenGedaan:) Zou je mijn website ook bij die van jou willen zetten? Alvast hartelijk dank!
VerwijderenAlsnog gefeliciteerd! Ben benieuwd naar het recept, want het ziet er wel heeeel lekker uit!
BeantwoordenVerwijderenAlsnog gefeliciteerd! Al een tijdje volg ik je blog en dankzij jouw tip, hebben we een super leuke dag gehad bij de Rollende Keukens. Daar heb ik witte chocoladetaart gegeten met frambozen en pistachenootjes. En na een speurtocht heb ik (hoop ik) een soortgelijk recept gevonden die ik dit weekend ga proberen. Maar ik ben ook wel heel benieuwd naar deze cheesecake want hij ziet er heerlijk uit!
BeantwoordenVerwijderenThanks, Terry! Wat leuk om te horen; die witte chocoladetaart klinkt goed! Ik hoop dat je het boodschappenlijstje voor deze cheesecake via de mail inmiddels hebt ontvangen, het recept zelf komt als het goed is vrijdag online. Alvast veel plezier met bakken en geniet van de taart!
VerwijderenHartelijk dank voor jullie lieve felicitaties! Het recept verschijnt als het goed is komende vrijdag op m'n blog.
BeantwoordenVerwijderen