dinsdag 3 april 2012

Lekkere ideetjes voor Pasen


Wat doe jij met Pasen?

Precies, dan ga je uitgebreid brunchen! Op m'n blog staan allerlei lekkere gerechtjes die je van tevoren kunt maken voor 'n heerlijk relaxte Paasbrunch, zoals:

Scones met lemon curd: blijft één van mijn all time favourites! Maak de scones van tevoren, vries ze in, dan hoef je ze alleen nog maar te ontdooien en in de oven op te warmen.
Cheddar scones met gekarameliseerde ui: ook deze hartige scones zijn prima in te vriezen.
Coconut Bread: ik heb deze cake meets bread nu al een aantal x gemaakt & I love it! Het Coconut Bread is niet alleen ontzettend lekker, maar het is ook nog eens heel makkelijk te maken; je kunt het van tevoren bakken en invriezen of je kunt het beslag zelfs één of twee dagen van tevoren maken zodat je het 's ochtends alleen nog maar hoeft te bakken!
Irish Brown Soda Bread: nog 'n no fuss bread! Je hoeft het brood amper te kneden en, omdat er geen gist in zit, hoeft het niet te rijzen.
Mango-basilicumjam: bij lekker brood hoort natuurlijk lekkere jam! Deze jam is fris, zoet & kruidig.


Nog iets lekkers voor bij de koffie of thee?

Deze tarte au citron van Mary Berry is misschien iets bewerkelijker, maar helemaal in dé paaskleur en oh zo lekker!

Deze week post ik nog een recept voor een heerlijke No-Bake Mango Cheesecake, ideaal voor Pasen!

Afbeelding via ifood.tv

8 opmerkingen:

  1. Coconut, mango and lemon curd...all in one brunch? Now that is one spread where chocolate isn't even needed! So Easter brunch at yours then...now all we need is your address and we will be round to join you :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. He Kel, Lekker bezig!!! Ook zo'n zin in de paasdagen zie ik. En die brunch recepten klinken goed :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. goh goh, ik was al van plan een brunchke te doen, maar met deze recepten kan het niet meer stuk!
    de lemoncurd ga ik zeker proberen. En het coconutbread, ja daar heb ik ook al alles voor in huis.
    Dat wordt weer een bakmarathon.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel, Moran! Ben benieuwd wat je allemaal voor lekkers gaat maken tijdens je bakmarathon: veel plezier!

      Verwijderen
  4. Tim, vooral die scones lijken me lekker!! Ik ben benieuwd naar je cheesecake recept. Zelf wil ik me wagen aan het bakken van een tulband voor Pasen. Fijne paasdagen alvast!! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wie is Tim... haha? Scones met lemon curd en clotted cream zijn echt onweerstaanbaar (vind ik dan)! Wat ga je voor lekkers gebruiken voor je tulband? Succes met bakken & fijne Paasdagen!

      Verwijderen